Om WIFI ronduit goed voor elkaar te maken is meer nodig dan kennis van de nodige hard- en software. Alle delen van de technische keten moeten op elkaar worden aangesloten en getuned. Alleen dan haal je het maximale uit je apparatuur. Daarin zijn we uniek.

WIFI masten bekabelen we het liefst om snelheden en aantallen gebruikers te kunnen garanderen. Via glasvezel, maar vaak ook door gebruik te maken van een bestaand coax netwerk op terreinen of parken.

Waar al coax (CAI) ligt ten behoeve van televisiesignaal is het voor ons mogelijk ook internetsignaal via dezelfde bestaande kabel te transporteren. Bijvoorbeeld naar WIFI masten, maar we brengen internet ook naar binnen, in honderden bungalows op diverse vakantieparken. We maken coax netwerken daartoe geschikt. Afhankelijk van het aantal gebruikers en modems werken we hierbij met Eezo of Docsis. Hoe we dat precies doen, met welke frequenties etc. vinden veel van onze klanten niet zo interessant. Dat de uitkomst van onze inspanning betrouwbaar en snel werkt wel. De meest veeleisende gebruikers tevreden maken en houden. Daar doen we het voor.