Skip to main content

Monitoring en beheer

Wij weten hoe erg belangrijk het is dat jouw gebruikers te allen tijde verzekerd zijn van een stabiel netwerk. Ook als het netwerk zwaar wordt belast. Met de wetenschap dat technische mogelijkheden van apparatuur, die gebruik maken van het netwerk, blijven toenemen. Daarom hechten wij veel waarde aan monitoring en beheer.
Monitoring op een netwerk in de reactiebranche

Monitoring

Jouw draadloze netwerk onder permanent toezicht? Dát geeft zekerheid! Conceptmobile heeft een eigen Network Operation Center (NOC).

Vanuit dit NOC monitoren wij het functioneren van jouw netwerk. Bij eventuele storingen of bijzonderheden komen wij direct in actie. Razendsnel en adequaat, daar kun je ons aan houden!

Beheer en onderhoud van het netwerk op campings en recreatieparken

Beheer en onderhoud

Om de continuïteit van het netwerk te waarborgen is beheer en onderhoud noodzakelijk. Daarom zullen wij waar nodig het netwerk aanpassen, zodat de technische mogelijkheden op jouw investering maximaal benut blijven.

Geïnteresseerd?

Conceptmobile neemt graag het beheer van jou over, zodat je je kan bezighouden met andere belangrijke zaken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze klanten

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor!

Koudenburg Parc
Camping Roosdunen
Camping Roosdunen
Camping Roosdunen