Skip to main content
Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve

Op kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze hebben we nieuwe WiFi-masten geplaatst met access points. Deze masten worden gevoed door een glasvezelverbinding die we in samenwerking met de technische dienst van kampeerdorp De Zandstuve hebben aangelegd. Alle toeristische plekken zijn nu voorzien van een perfecte WiFi-oplossing. 

De gasten op kampeerdorp de Zandstuve hoeven zich in ieder geval tijdens hun vakantie geen zorgen meer te maken over de internetverbinding. 

Parkmanager Jos Warringa vertelt hoe hij de samenwerking heeft ervaren: ‘Wij maken gebruik van alle dienstverlening van Conceptmobile. De vaste verblijven zijn via Coax (Docsis) gevoed met internet zodat er altijd een stabiele verbinding aanwezig is. De toeristische plekken hebben we nu aangepakt en middels glasvezel een fantastisch WiFi-netwerk gebouwd.

ConceptTv verzorgt voor ons het tv-signaal en met WiFi ticket hebben we een gave oplossing door de boeking te koppelen aan een WiFi-ticket. Dit is nu allemaal geheel geautomatiseerd in samenwerking met Booking Experts. We worden op deze manier geheel ontzorgd en kunnen bij Conceptmobile altijd rekenen op een snelle en adequate service en hun expertise.’